Geweldig, wat leuk dat je/jullie meedoen. Dank je wel.

Hieronder, in volgorde, het Wedstrijdreglement (1), Vrijwaring aansprakelijkheid (2) en uiteindelijk het digitale Inschrijfformulier (3).

1. Wedstrijdreglement:

Versie:                 WR 27-1-19

Plaats:                 Haven van Steenbergen

Datum:                27 april 2019, tijdens Koningsdag.

Aanvang:            13:00 uur

Afloop:                ca. 17:00 uur.

Doel:

Fietsend over parcours rijden richting bel. Daar bel luiden. Deze moet hoorbaar voor de jury geluid hebben gemaakt.

De tijd van startsignaal tot belgeluid wordt opgenomen. Dit is de gereden tijd. Hier kan geen bezwaar tegen ingediend worden.

De deelnemer(s) met de snelste tijd is de winnaar.

Categorieën:

1. Jongeren (12 – 18 jr)

2. Teams

3. Overige (deelnemers ouder dan 18 jaar)

Prijzen:

Elke categorie kent drie prijzen. Prijsuitreiking na afloop op de Markt.

Bovendien is er een pechprijs en een prijs voor de origineelste deelnemer (s).

Voorwaarden:

• Elke deelnemer brengt zelf een fiets mee, waarmee hij van de kade gaat. De fiets wordt voorzien van een drijfmiddel en de fiets wordt nadien ter plekke schoongespoten.
  • De fiets wordt tevoren door technici gekeurd. Dit gebeurt op de dag zelf. Op of aan de fiets mogen geen scherpe of zodanige delen zitten die letsel kunnen veroorzaken. Het oordeel van de keurmeester is bepalend.
  • De deelnemer dient in het bezit van een zwemdiploma  te zijn.
  • Deelnemers krijgen een fietshelm op en een zwemvest aan.
  • Deelnemers dienen nuchter te zijn.
  • De deelnemers wordt geadviseerd geen sierraden te dragen.
  • Er is EHBO ter plaatse en redders om de fietser en fiets uit het water te halen wanneer deelnemer te water mocht raken.
  • Beelden gemaakt door de organisatie of media kunnen gebruikt worden voor publiciteit.
  • Deelnemers dienen op de dag zelf voor de start een afstandsverklaring tot aansprakelijkheidsstelling te tekenen.
  • Bij ziekte dient de deelnemer zich af te melden via (email Lions).

Voorwaarden jeugd:

• Leeftijd tussen 12 en 18 jaar (peildatum is 27 april 2019).
  • Ondertekening formulier door ouders of voogd.

Voorwaarden deelnemers ouder dan 18 jaar:

• Geen specifieke voorwaarden behoudens de algemene voorwaarden.

Overige voorwaarden :

• Niet meer dan 2 personen op een fiets.
  • Fiets niet zwaarder dan 30 kg en totaal gewicht (fiets en deelnemer(s)) niet meer dan 150 kg.
  • Het mag maar één fiets zijn waar je met 2 personen op zit (op bagagedrager bijvoorbeeld) of een “versierde/ergens op lijkende” fiets. Let wel op de keuringseisen (veilig) en gewicht.
  • Bij een tweezitter of special met 2 personen; de 2 personen afzonderlijk inschrijven

Inschrijven:

Inschrijven kan vanaf vrijdag 29 maart en kan geschieden via de website: https://steenbergen.lions.nl/

Daar zijn ook de voorwaarden te vinden.

* in geval van overmacht behoud de organisatie zich het recht voor om het evenement af te gelasten. Inschrijvers krijgen dan hun inschrijfgeld terug.

Inschrijfgeld:

• Jongeren            € 10,- (inclusief 4 consumpties en blijvende herinnering)
  • Teams                  € 10,- pp (inclusief 4 consumpties pp en blijvende herinnering)
  • Overig                 € 10,- pp (inclusief 4 consumpties per deelnemer en blijvende herinnering)

Te voldoen:                       Bij inschrijving via Ideal

In geval van overmacht behoud de organisatie zich het recht voor om het evenement af te gelasten. Inschrijvers krijgen dan hun inschrijfgeld terug.

Meld je op tijd af bij ziekte op ons email adres:  steenbergen@lions.nl

2. Mocht u na het lezen van het Wedstrijdreglement nog steeds mee willen doen,

.... klik dan hier voor uw inschrijving.