De Lionsclub Steenbergen e.o. organiseert dit jaar voor de 10e keer de Lions-Kerstmarkt in de Gummaruskerk!

In de kerk zijn er de gehele dag doorlopend muzikale optredens.
Variërend van koren tot solo-optredens van voornamelijk locale musici. Ook zullen kerstkramen worden ingericht door kunstenaars en creatieve makers.
Het in historische kleding gestoken Scrooge-koor zal net als vorig jaar de kerstmarkt komen bezoeken.
De Lions hebben ook een eigen kraam waar loten kunnen worden gekocht met kans op mooie prijzen.

De opbrengst van de 10e Lions-Kerstmarkt gaat naar Stichting Ankie. Stichting Ankie spant zich in voor kinderen met kanker.
Voor meer informatie over Stichting Ankie verwijzen wij naar de website: Stichting Ankie.nl

Daarnaast is het wederom mogelijk om een wens op te hangen in de Wensboom. Iedereen die naar zijn of haar mening een goed doel weet dat steun en aanmoediging verdiend kan dit kenbaar maken. Dat kan ten behoeve van een persoon of een groep personen zijn. De Lions Club probeert zoveel mogelijk wensen te honoreren.  Plaats uw wens in de wensboom in de Gummaruskerk op 15 december  of meld deze direct digitaal aan.

*Een greep uit reeds gerealiseerde wensen zijn o.a.: Een curlingspel voor de dagbesteding van de Lindenburg, een bijdrage aan het uitstapje naar Blijdorp voor de verstandelijke gehandicapten, Blokfluiten voor Volharding DInteloord, een Duo fiets voor SDW, een hulphond voor hulpbehoevende enz.