Het begint bijna een traditie te worden. De lions Steenbergen organiseren dit jaar wederom de kerstmarkt in de Gummaruskerk. De kerstmartkt in de Gummaruskerk wordt omkleed met live muziek door optredens van plaatselijke artiesten en groepen. Nu de schaatsbaan dit jaar naar de westdam verhuist overwegen de lions om de kerstmarkt uit te breiden naar de markt. Door deze uitbreiding zal het evenmenent van Heel Steenbergen Bakt dit jaar niet worden opgestart. Het doel van de kerstmarkt met live muziek is Fundraising voor de Wensboom. 

Iedereen die naar zijn of haar mening een goed doel weet dat steun en aanmoediging verdiend, kan een wens in een van de wensbomen hangen. Dat kan ten behoeve van een persoon of een groep personen zijn. De Lions Club probeert zoveel mogelijk wensen te honoreren. 

*Een greep uit reeds gerealiseerde wensen zijn o.a.: Een curlingspel voor de dagbesteding van de Lindenburg, een bijdrage aan het uitstapje naar Blijdorp voor de verstandelijke gehandicapten, Blokfluiten voor Volharding DInteloord, een Duo fiets voor SDW, een hulphond voor hulpbehoevende enz.